Mira-Oliver.reismee.nl

Pannenkoeken enzo

Hier dan eindelijk weer een berichtje vanuit down under. Om een lang verhaal kort te maken, onze studie houdt ons in ieder geval van de straat. De afgelopen weken zijn hectisch, leerzaam maar uiteindelijk vreselijk leuk geweest! En dan is het op dit moment natuurlijk tijd voor pannenkoeken! (de familie Verheijden zou zeggen Ben & Jerry, maar dat komt wanneer de punten zijn geteld) ;-)

Sinds ons veel te late berichtje in Maart hebben we nogal wat ondernomen:

- -Met Pasen samen met een groep studenten naar de Blue Mountains geweest, echt heel erg leuk! 3 Sisters gezien en in Hunters Valley genoten van de wijn en ons huisje met Jacuzzi!!!!

- -Koninginnedag gevierd met de Nederlanders hier bij de ambassade in Sydney!

- -Afgelopen weekend naar de Museum of Contemporary Arts (en een gratis tentoonstelling) op Cackatoo Island geweest, heel gaaf.

- -Met Mark Salmon de Sydney Harbour rond gezeild en de oceaan op gegaan.

- -Fietsbanden lek gereden à Oliver

- -En dan gestudeerd, gestudeerd en nog meer gestudeerd, projecten afgerond, eind presentaties gehouden, gesocialiseerd op networking events en een ander hoogtepunt: naar een Australische Rugby game geweest.

Daarnaast zijn, ook niet onbelangrijk, de tickets naar ons lage landje terug geboekt. We verwachten 25 juli weer voet te zetten op Nederlandse bodem. Maar eerst zullen we Tasmanie, de Oostkust van Australië en Nieuw Zeeland verkennen.

Groetjes vanuit Down-under

Renske

Anders maken jullie me even jaloers met jullie verhalen :D. Geniet ervan! x

Pascal

Hey Mira en Ollie,

Goed te horen dat jullie nog leven :)... ik was al even bang.

Tnx voor het kaartje trouwens, erg leuk.

Tot binnenkort in NL

Pascal

pa

Heb wat foto's gezien van jullie. Was erg jaloers op jullie zeiltocht op de pacific. Zag er erg leuk uit. Veel plezier nog veel succes bij de studie.

Adrie

Wat leuk om naast je studie zoveel uitlopende leuke activiteiten te onder nemen. Als klapstuk nog een prachtige vakantie door verschillende landen helemaal tof. Wij vinden het ook wel gezellig dat jullie weer even naar huis komen. Gaan we lekkere dingen koken geen pannenkoeken maar bijvoorbeeld poffertjes als jullie willen en tal van andere lekkere hollandse dingen.