Counting down the days….
Het is weer zover! Alweer een behoorlijk reis/ avontuur staat voor de boeg. Op het moment dat dit wordt geschreven zitten we in het vliegtuig naar Bangkok. Volgende week zal ik samen met Oliver doorvliegen naar Sydney Australië. En dan zullen we eindelijk per 1 maart met onze Master studie in International Management CEMS beginnen! Ik kan echt niet wachten tot het zover is, maar eerst maar eens heerlijk uitrusten in Thailand.
Mocht je nog nooit van het MIM CEMS programma gehoord hebben, hier een korte uitleg: MIM CEMS staat dus voor een Master in International Management van een Collaboration of European Management Schools. Nu is Australië niet echt deel van Europa natuurlijk :P maar sinds een aantal jaar is het netwerk van CEMS uitgebreid en zodoende zijn er Universiteiten niet alleen uit Australie maar ook uit Azie, Canada en Latijns-Amerika toegevoegd aan het netwerk.
Een van de doelen van de master is om de student zo optimaal mogenlijk op te leiden als internationale manager. Dit houdt concreet in dat na een half jaar Sydney, we allebei nog twee keer een half jaar zullen switchen naar een universiteit van het partner programma. Het leuke is uiteraard weer dat we allebei nog geen idee hebben waar we geplaatst zullen worden (spannend dus) maar we zullen dit tijdens de introductie dagen eind februari te horen krijgen! (ik zal zeker iedereen op de hoogte houden wanneer ik dit weet)
Dus na m’n afstudeerstage bij adidas afgelopen jaar afgerond te hebben was het toch al snel tijd om me ietwat verder te ontwikkelen door middel van een master (en laat Sydney nu niet de aller vervelendste plaats zijn om te studeren!) De aankomende maanden zal ik erg mijn best doen om jullie via deze weblog op de hoogte te houden van wat ik hier zoal aan het doen bent.
Ohja, op dit moment hebben we nog geen woonlocatie in Sydney zelf (dus ook nog geen adres) Australiers schijnen namelijk zo relaxed te zijn, dat de meeste kamers op de dag zelf bekeken kunnen worden en vaak al binnen een dag of 3 verhuist wordt…. Omdat kamers bezoeken vanuit Nederland niet heel erg makkelijk is :P hebben we besloten om dit te regelen zodra we daar zijn. Zodoende heb ik op dit moment nog geen permanent adres voor jullie maar zodra ik dit weet zal ik het zeker op de website zetten.
Pff, nu nog even een paar uurtjes verder zitten… We hebben er op dit moment een uurtje of 6,5 op zitten (5 uur ‘smiddags in Amsterdam, 11 uur s’avonds in Bangkok) en moeten nog een paar uur (let wel zo’n 5,5) voordat we via Singapore in Bangkok zullen zijn :P
Maar…. ervan uitgaande dat dit allemaal een top ervaring zal worden is het zeker de moeite waard! Dus ga ik weer eventjes verder met filmpjes kijken, Oliver lastig vallen ;-) en proberen een slaapje te doen!
Tot snel!